top of page
  • Writer's pictureMical Fernando

Hoe gebruik je de crisisrespons op Facebook om hulp op je mobiel te vinden?

Updated: Oct 1, 2021



Facebook is een uitstekend platform dat tal van buitengewone tools biedt aan mensen over de hele wereld. Er zijn zoveel unieke tools en functies op Facebook, een daarvan staat bekend als de Crisis Response-tool die speciaal is ontworpen om op Facebook geregistreerde gebruikers te helpen bij het vinden of geven van hulp in een crisissituatie. De functie is een uitstekende tool die kan worden gebruikt door iemand die hulp zoekt, maar ook door iemand die bereid is te helpen. U kunt de Crisis Response-tool gebruiken om hulp te zoeken voor zaken als voedsel, transport en andere belangrijke benodigdheden.


Contact Facebook Nederland als u meer wilt weten over de Crisis Response-functie, wij zullen u de richtlijnen geven waaraan moet worden voldaan bij het zoeken naar hulp.


Als je wilt weten hoe je de Crisis Response-functie op je Facebook-account kunt gebruiken, volg dan nu de onderstaande stappen in dit artikel.


Stappen om de crisisrespons op Facebook te gebruiken om hulp op mobiele apparaten te vinden

  1. Tik op het HAMBURGER-pictogram in de rechterhoek van uw Facebook-account als u mobiel gebruikt.

  2. Scroll hier naar beneden op het scherm en tik op de optie COMMUNITY HELP of CRISIS RESPONSE.

  3. Mogelijk moet u op de optie MEER ZIEN tikken om toegang te krijgen tot de optie.

  4. Als je eenmaal op het scherm Community Help bent, scrol je naar beneden en tik je op de optie CRISIS RESPONSE in de Community Help pagina.

  5. Selecteer de crisis waarvoor je hulp nodig hebt door naar beneden te scrollen in de lijst met crises en kies de categorie die het beste bij je past.

  6. Tik nu op de optie APP-POSTS en selecteer vervolgens de optie HULP BIEDEN in de filterinstellingen om te zien wie er hulp biedt.

  7. U kunt ook de optie HULP VERZOEKEN gebruiken om te zien dat u hulp nodig heeft.

  8. U kunt ook hulp aanbieden of vragen door op de gewenste optie bovenaan het scherm Community Help te klikken en vervolgens de relevante informatie in te vullen.

Als je hulp nodig hebt bij een andere Facebook-functie, neem dan nu contact met ons op via ons Facebook Bellen-centrum. Onze Facebook-ondersteuningsmedewerkers zijn goed opgeleid om uw problemen aan te pakken en zullen u onmiddellijk de beste manier van handelen bieden voor alle problemen.


bottom of page