top of page
  • Writer's pictureMical Fernando

Wis de caches van uw Facebook-account in een paar stappen

Updated: Oct 1, 2021


We weten dat Facebook bekend staat om zijn sociale netwerken en entertainment omdat het hebben van een Facebook-account ons in contact houdt met onze dierbaren. Maar helaas, als je problemen hebt ondervonden met de caches op je Facebook-account, is dat helemaal niet goed. Dit moet de prestaties van je Facebook-account vertragen, toch? U kunt mogelijk geen berichten en foto's verzenden omdat Facebook niet zou reageren, enz.


Nou, maar om al dergelijke problemen op te lossen, zijn we er om u te helpen met de beste services bij Klantenservice Facebook, hier vindt u alle oplossingen voor uw problemen die absoluut effectief en nuttig zijn om u weer op weg te helpen met uw Facebook-account. Nu hoeft u alleen de onderstaande instructies te volgen voor de juiste oplossing.


  • Allereerst moet u de app ‘Instellingen’ op uw apparaat openen.

  • Nu moet u een tik op de optie ‘Apps en meldingen’ geven.

  • Vervolgens moet je een tik op ‘Facebook’ geven. Dit is alleen als je de app ziet in de ‘Onlangs geopende apps, helemaal bovenaan.

  • Als u ‘Facebook’ niet ziet, tikt u op ‘Alle X-apps bekijken en tikt u vervolgens op‘ Facebook ’.

  • U moet nu op de optie ‘Opslag’ tikken.

  • Voor het geval dat op uw apparaat de Android 10-versie wordt uitgevoerd, tikt u op het tabblad ‘Opslag en cache’.

  • Als laatste hoef je alleen maar op de optie ‘Cache wissen’ te tikken en je bent klaar.

Nu zou u de cacheproblemen van uw apparaat moeten hebben en uw apparaat weer soepel moeten laten werken. Als u echter problemen ondervindt, moet u onmiddellijk ons ​​technische team hier bellen facebook nummer. En u zult zeker alle antwoorden op uw vragen vinden met de kortst mogelijke tijd en de oplossing die onze techneuten bieden, is absoluut effectief en betrouwbaar.


Read Also:

17 views0 comments

Recent Posts

See All

Hoe verwijder ik een video van mijn Facebook-profiel?

Ben je bereid om de profielvideo van je respectievelijke Facebook-account te verwijderen? Maar heb je daarbij een probleem, zo ja, dan hoef je niet meer van streek te raken. Je moet dit blog maar één

bottom of page